Priser och information

Tid och plats
3 april - slutet av augusti 2023. Semin Myrsjö Gård Enköping.  Vi har även skick TAI för er som inte vill köra hela vägen till Enköping, välj en station nära er ansluten till den sk skickslingan för sperma.  
 
 
Kostnader
Enligt kontrakt:
Bokningsavgift 2000:- 
Språng 3000:-
Dräktighet 45 dygn 10000:-
Priser inklusive MOMS.  
 
Kostnader tillkommer för station, veterinäravgift, dygnsavgift och ev skick. Vad Myrsjö Gård kostar står på deras hemsida så snart den är uppdaterad inför 2023.
 
 
Kontaktuppgifter till Myrsjö gård finns i kontraktet.
 
Bokning 
Kontakta oss på susanne@gronagangen.se och fråga efter ett kontrakt. Kontrakt kommer även att finnas på Hestur. När detta är ifyllt fota av och skicka tillbaka. Erlägg 2000 kronor i bokningsavgift till  BG 827-6792.
Sen återstår bara att lösa stolicens i Hestur så har ni er plats bekräftad.
Vi behöver veta ungefär när ni tänker komma i samband med bokningen. När det är dags för semin, AI eller TAI, kontakta Anita på Myrsjö Gård enligt kontrakt. 
 
Tips
De senare åren har det runt Mälardalen och söder om samt norrut, varit knepiga säsonger efter midsommar. Oftast för torrt vilket medför att stonas brunster inte är starka nog, eller t o m stannar upp. Vi erbjuder i år tidigare betäckning med start redan i början av april för att tillgå den starka vårbrunsten och hoppas därmed att vi slipper sommarproblemet. 
 
Välkommen