Äntligen nedräkning

2017-02-23

Så äntligen kan vi börja räkna ner

Fresterskan My var framme i farten i slutet på januari med att visa en bild på en äldre schäfer som finns nere i hägnet i Spanien, Kims Rescue. My jobbade där för många år sedan och har fortfarande kvar Jake från den tiden.

Denna schäferhanne, Bubba har bott i hägnet i dryga 1,5 år och mår inte så jättebra. Han hittades utslängt på gatorna då hans familj, troligen rest hem till England igen. Bubba fick klara sig bäst han kunde. Han har ett chip så familj har han ju haft.

Vi tycker väl att vi har tillräckligt med hundar, våra egna 4 samt Camilla 2 som är här varje dag. Men vi är ju som vi är, det fick bli en hund till, stackars Bubba.

Sen började den jobbiga tiden med att vänta på att få upp honom. I samma stund som man bestämt sig vill man ju ha hem dom. Så igår så fick vi äntligen ihop det. Kim själv kommer upp med honom 9/3 och då det är dyrt att flyga med bara en hund, tar hon med sig en hund till som ska vara hos oss som jourhund tills han fått ett nytt hem.

Bubba är ca 7-8 år gammal. Snäll och trevlig äldre herre som vi nu ska hoppas ska trivas hos oss. Men honom hem kommer preliminärt en 6 månaders hanne (kastrerad) på cirka 8-10 kg. En jättesöt äkta gatukorsning som fötts upp i hägnet hos Kim. Han ska vara en väldigt trevlig liten krabat så jag hoppas att han ska bli lättplacerad.